Presentation

Marianne på salsa

Jag heter Marianne Westberg .Ht-2013/vt 2014 arbetade jag som ridskolechef hos Färjestad Ridklubb i Karlstad. Har tidigare, närmare bestämt i 25 år arbetat som Ridskolechef hos Vansbro RS, och haft egna hästar vid sidan om arbetet.

2st av dem har jag utbildat till Grand Prix Dressyr och flera hopphästar har också utbildats tom 140 hoppning B.la Chess som såldes till Henrik von Eckermann, som junior och YR häst.

På senare tid har det blivit mest dressyr som ”huvudsyssla”, största framgångar är f.n min 7 åring Frans TH som blev 5e plac. i Falsterbo 7års championat 2012, samt att vi nådde de ”magiska” 70% resultatet vid Arvikas ST George i september.Som avslutning på tävlingsåret blev det en 6e plats i svenskt 7 årschampionat i Flyinge7/10 2012.Vi tränar nu vidare mot högre mål!Jag har en plats i förbundets landslagsgrupp,för kommande ekipage,mot Gp-dressyr med Frans TH.Där regelbundna träningar för Lussan ingår.Som avslut på 2014 knep vi en placering i Int.A,vid Enköpings Nat. dressyr i november.Salsa chateau debuterade också IntA med ett Ok resultat.Är så GLAD för mina hästar!

 

Mina tränare är och har alltid varit Dan Aspegren och Louise ”Lussan” Nathorst, Ni är Guld!! Tyvärr så gick Danne bort alldeles för tidigt,i april 2014. Tack för allt som du lärt mig genom alla år! Friends forever!

Största tränarframgångarna är segern i LAG SM dressyr för ponny 2002,

  • Ida Jonsson – Sir Ymer
  • Matilda Larsson – Da Capo
  • Elin Olsson – Rovalds Zimbus (lektionsponny)
  • Lovisa Jonsson – Cascade Burton

Och Ida – Sir Ymers landslagsdeltagande vid EM i Spanien och Tyskland